Ons team bestaat uit logopedisten, waarvan iedere logopedist haar eigen expertise heeft. Doordat wij zo breed georiënteerd zijn, is het bijna altijd mogelijk om alle hulpvragen te beantwoorden. Kunnen wij de hulpvraag niet beantwoorden dan hebben wij een breed netwerk waarbij wij u in contact kunnen brengen met de zorgverlener die uw hulpvraag wel kan beantwoorden.

Alle logopedisten die werkzaam zijn binnen de praktijk hebben de opleiding en kennis om de juiste logopedische zorg te bieden. Wij houden onze kennis up to date door het volgen van post-HBO cursussen, seminars, workshops en studiedagen. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en hebben hun specialisaties waarin zij zich verdiepen.

Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Wij werken volgens landelijke richtlijnen en protocollen en hebben regelmatig overleggen gepland staan om de kwaliteit van zorg op elkaar af te stemmen en te verbeteren. De kwaliteit van onze praktijk is voor de tweede maal bekroond met het behalen van de kwaliteitstoets logopedie in oktober 2016.