Een boek lezen, een verhaal vertellen, meekomen op school, uit een flesje drinken of een broodje eten. Het lijkt eenvoudig, maar voor sommige is dit niet vanzelfsprekend. Als je een taal- of spraakstoornis hebt, problemen hebt met lezen (dyslexie) of een probleem met eten en drinken, dan valt dit niet mee. Wanneer eten, drinken, lezen, praten of communiceren niet vanzelf gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn er voor u en/of uw kind.

B.A.L. Veluwe is op de Veluwe dé specialist op het gebied van onderzoek, behandeling en advies aan kinderen met eet- en drinkproblemen, kinderen met dyslexie, kinderen en volwassenen met beperkingen in communiceren ten gevolge van spraak-, taal-, en/of stemproblemen. Wij hebben hart, oog en oor voor onze cliënten. We bieden hulp en behandeling op maat, zodat u zo goed mogelijk mee kunt doen in onze samenleving. Ons motto is niet voor niets “Iedereen telt mee”.

De logopedische zorg en de organisatie daarvan vinden plaats volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten. De cliënt staat centraal en de zorg is afgestemd op de hulpvraag. Logopedie verdient een grotere bekendheid en de praktijk wil hieraan een bijdrage leveren. Om goede zorg te leveren staat samenwerking hoog in ons vaandel. De kracht van ons centrum zal dan ook zijn ‘samenwerking’.

De doelstelling(en) van de Behandel- en Adviescentrum Logopedie Veluwe zijn:

  • De praktijk profileert zich door middel van deskundigheid, goede organisatie en service.
  • De praktijk maakt onderdeel uit van zorgketens en onderhoudt nauwe contacten met diegenen die bij de zorg van de cliënten betrokken zijn.
  • De praktijk werkt nauw samen met allerlei instanties/disciplines die betrokken zijn bij de zorg van onze cliënten.
  • De praktijk geeft voorlichtingsbijeenkomsten.